۱۳۹۰ مرداد ۲۰, پنجشنبه

اين غريبه سعه صدر بر "مصالح ملى" ما ندارد

اين غريبه سعه صدر بر "مصالح ملى" ما ندارد
" مصالح ملى" در برگيرنده ارزش هاى ملتى است كه دريك كشور با مرزهاى رسمى شناخته شده، در سازمان اجتماعى جامعه گرد هم آمده باشند. اين ارزش ها شامل فرهنگ، اجتماع، اقتصاد و نظام سياسى است. حفظ اين ارزشها را تنها دولت برآمده از مشاركت و آراء مردم مى تواند بطور نسبى ضمانت كند.
دولت برآمده از رأى ملت و مجموع تركيب ارزشى اين دو (در عين تمايزات از نظر نوع و روش كارى) ، يعنى نظام سياسى دولت-ملت، قادر است مصلحت ارزشهاى ملى را در تطبيق با ارزشهاى بيرونى دنبال نمايد و از آسيب پذيرى آن جلوگيرى كند.
از آنجائيكه در جمهورى اسلامى يك فرد فراى قانون و دولت، براى قاطبه مردم تصميم مى گيرد، خود حاكى از آن است كه ظلم با بكارگيرى ابزار خشونت بر آحاد جامعه اعمال مى گردد و دولت به مفهوم سيسم كاركردى ارزشهاى ملت و جامعه در سايه قرار دارد و اين نشان مى دهد حفظ " مصالح ملى" در ايران، مبتنى بر دولت برآمده از ملت نيست، و ساختار توانمند دولت بعنوان مجرى برنامه ها و طرح ها و مديريت سياسى جامعه در ضعف است ، زيرا يك فرد بعنوان قيم مردم و به مانند شمشير داموكلس بر بالا سر نهاد دولت، ارزشهاى متحجرانه خود را كه شهروندان بيگانه از آنند، تحميل مى كند.
و همين اساس كارى است كه "مصالح ملى" ما را به معرض تهديد قرار داده، حكومتى كه اكثريت قاطع مردم از آن ناخشنود اند و حكومتى كه مردم خود را دوست ندارد( كه اگر دوست مى داشت برگزيده آنها را به جاى احراز مسئوليت رئيس جمهورى در خانه محبوس نمى كرد)، حكومتى كه حرف از دوستى ملت ايران با ملت اسرائيل را عملى مجرمانه مى شمرد و خواهان نابودى يك كشور عضو سازمان ملل است، حكومتى كه رهبرش رستاخيز مردم سوريه عليه ديكتاتورى بشار اسد را انحراف مى خواند و عملأ بر كشتار مردم سوريه صحه مى گذارد، حكومتى كه با سياست خارجى " ايران بر باد ده" كشور ما را در انزوا كامل قرار داده و هر آن  با سياست نابخردانه خود،خطر تهاجم خارجى را بر ميهن ما افزوده، سياستى كه حتى كشورهاى كوچك منطقه هم برايش تره خورد نمى كنند، نمى تواند دوست مردم ايران و ساير ملت ها باشد، جمهورى اسلامى هم بر ملت ما و هم بر ملت هاى جهان غريبه است و اين غريبه سعه صدر بر "مصالح ملى" ما ندارد

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر